ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Фонд "Покуття" подарував комп'ютер для навчання юнакові з Коломийщини, сім'я якого опинилася у скрутному становищі. ФОТО

Благодійний фонд "Покуття", заснований народним депутатом Андрієм Іванчуком, подарував  новий комп'ютер для навчання 17-річному юнакові з Коломийщини, сім'я якого опинилася у скрутному становищі.
Юліану 17 років, він мешкає у Верхньому Вербіжі. Хлопець надзвичайно амбіційний, здобуває освіту одразу у двох навчальних закладах, хоче стати вчителем історії та вивчає комп'ютерні науки, зазначають на сторінці фонду у фейсбуці.
Сім'я перебуває у складних життєвих обставинах: мати, яка виховує хлопця самостійно, бореться з онкологією, сам Юліан має проблеми зі здоров'ям.
Тож Благодійний фонд "Покуття" передав  юнаку для навчання новий комп'ютер.
"Щасти, Юліане, бажаємо здійснення всіх задумів та міцного здоров'я!" - пишуть на сторінці фонду.
До слова, одним з найважливіших напрямків благодійного фонду "Покуття", створеного 6 років тому з ініціативи Андрія Іванчука, є допомога дітям, сім'ї яких опинилися в скрутному становищі, а також підтримка тих, хто найбільше потребує допомоги.
Останні два роки через пандемію фонд спрямував всі свої зусилля на боротьбу з коронавірусом.
У перший рік пандемії, коли в Україні не вистачало кисню, фонд "Покуття"і Андрій Іванчук сприяв у забезпеченні киснем медзакладів Івано-Франківської та кількох сусідніх областей. Крім того, був пошук дефіцитних масок, костюмів, щитків та інших засобів захисту для медиків всіх опорних лікарень області, забезпечення дезінфікуючим розчином громад області, забезпечення освітян засобами захисту
А минулого року Коломийська ЦРЛ отримала від фонду "Покуття"  кріогенний газифікатор, який переробляє кисень для лікування хворих на Covid-19. Крім того, фонд продовжував безкоштовно забезпечувати лікарні краю киснем для лікування ковіду, а також медпрацівників засобами захисту.
Попри все фонд та його засновник продовжують підтримувати наших військових, родини загиблих на війні героїв
Окрім того, фонд традиційно долучається до таких проєктів, як ремонт храмів, підтримка культури, втілює традиційні акції. 

До теми: Андрій Іванчук і благодійний фонд "Покуття" підбили підсумки за 2021 рік. ВІДЕО

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.