ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Фонд "Покуття" готується до свята Миколая

Благодійний фонд "Покуття", створений 2015 року з ініціативи народного депутата Андрія Іванчука, готується до свята Миколая.

Акція фонду до Миколая  існує з 2015 року і вже стала традиційною. Цьогоріч понад 15000 подарунків отримають діти Коломийської громади, Городенки, а також сіл Коломийського  та Городенківського районів.

Фото з минулих акцій на Миколая

Наразі команда працює над логістикою, адже пандемія ускладнила проведення подібних акцій.

Фото з минулих акцій на Миколая 

Через карантин чимало ініціатив довелося відтермінувати. Та від акції до свята Миколая фонд і його засновник Андрій Іванчук вирішили не відмовлятися.

Фото з минулих акцій на Миколая 

Пропонуємо пригадати, як відбувалася акція 2015-го року:

Нагадаємо, останній рік основним напрямком діяльності фонду «Покуття» стала допомога області в боротьбі з коронавірусною інфекцією. 

Так, було закуплено та передано 100 000  засобів індивідуального захисту (щитки, костюми, рукавиці, маски) для медиків понад 30 медустанов Прикарпаття.

На початку пандемії Андрій Іванчук безкоштовно забезпечив область дезінфікуючим розчином для обробки місць громадського скупчення.

Фонд  також забезпечив вчителів та вихователів області щитками (25 000 одиниць), які є надійнішими засобами захисту  та рекомендовані до використання МОЗ України.

Попри це, вдалося втілити низку запланованих на 2020 рік проєктів: чотири школи Городенківського району та дві Коломийського отримали комп’ютерні класи; у середмісті Городенки завершено основний етап з будівництва фонтана, відкриття якого через пандемію перенесли на 2021 рік; відбулися всі щорічні акції до Великодня, щоправда, в онлайн форматі.

Також фонд надав матеріальну допомогу на покращення побутових умов військовій частині в Коломиї.

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.