ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Двоюрідний брат Руслана Марцінківа створив на Коломийщині ГО "Команда Марцінківа"

В офіційних реєстрах з’явилася громадська організація "Команда Марцінківа", яку очолив двоюрідний брат міського голови Івано-Франківська Роман Марцінків.

За даними інформаційно-аналітичної системи YouControl, ГО "Команда Марцінківа" зареєстрована 26 червня цього року, пише КУРС.

Її засновниками є мешканець Івано-Франківська Юрій Логажевський та депутат Івано-Франківської міської ради Роман Марцінків.

ГО "Команда Марцінківа" зареєстрували у селі Угорники Коломийського району, де прописаний  Роман Марцінків. Він також і очолює ГО.

Під брендом "Команда Марцінківа" на позачергових виборах до Верховної ради балотувалися Оксана Савчук в окрузі № 83 із центром в Івано-Франківську та Василь Попович в окрузі № 84 із центром у Тисмениці.

Сторінка з однойменною назвою у Facebook створена також у червні цього року.

Читайте також: Новопризначений голова Івано-Франківської ОДА за два тижні планує сформувати команду

 

Вона використовувалася здебільшого  для агітації за Оксану Савчук.

“Команда Марцінківа” – це феномен нашого Франківська. Стільки змін, що відбуваються сьогодні в місті, його новітня історія ще не знала. Та без вас, іванофранківці, вашої підтримки та допомоги, цього би не досягти. Команда Марцінківа – це ми!", – йдеться в описі до сторінки.