ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Два брати возили і я вожу": "Слуга народу" Андрій Шевченко підкуповує виборців 88-го округу поїздками на Буковель

Як писало Дзеркало, кандидат у народні депутати від 88 округу від "Слуги народу" Андрій Шевченко пропонує коломиянам безкоштовні поїздки на Буковель.

Такі оголошення висять у коломийських під'їздах.

Як повідомляють коломияни у Facebook, в програмі - безкоштовні екскурсії, обіди, зустріч з кандидатом у депутати Андрієм Шевченком.

Такі методи, відомо, діють кілька років - їх використовували старші брати кандидата - Олександр і Віктор.

Так ще 2016 року у розслідуванні ZIKу "Виборців на Прикарпатті возять на "Буковель" та годують морозивом" йдеться, що "на Івано-Франківщині у 85-му виборчому окрузі, де 17 липня обиратимуть депутата у Верховну Раду, кандидати вдаються до усіх можливих методів, аби перемогти...".

"...Кандидат у народні депутати Віктор Шевченко від партії "УКРОП" агітує мешканців округу голосувати за себе безкоштовними подорожами до найдорожчого українського гірськолижного курорту "Буковель", співвласником якого є його брат", - йдеться у статті. 

Подібну інформацію подає Politeka у статті "Скандальний власник "Буковеля" Олександр Шевченко тихцем підкуповував виборців" за 12 квітня 2018 року. 

"Як повідомляє Громадянська мережа ОПОРА, Шевченко зайнявся хитрою прихованою агітацією.

Так, в обмін на ксерокопію паспорта людям пропонують екскурсію, обід і зустріч з кандидатом-самовисуванцем.

У житлових мікрорайонах Івано-Франківська розклеєні оголошення про безкоштовну поїздку на Буковель. Людей доставляють туди і назад на комфортабельних мікроавтобусах. Після приїзду на ТК Буковель групу з автобуса повели на обід. Після обіду для всіх бажаючих провели екскурсію по туристичному комплексу, а потім запропонували покататися на підйомнику", - йдеться у статті.