ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"У свої 28 років переймаєш методи вілкулів, бойків, новинських", - Аронець про обіцянки Шевченка відвезти людей на Буковель

Кандидат у народні депутати від 88 округу від "Слуги народу" Андрій Шевченко пропонує коломиянам безкоштовну поїздку на Буковель.

Про це на своїй сторінці написав Олександр Аронець.

"Чутки про те, що Шевченко возить на Буковель людей з 88го округу вже ходять кілька днів. Але яким же було моє обурення, коли я сьогодні обходив вчергове з поклейкою моїх афіш на завтрашні зустрічі в Коломиї, та бачу на багатьох під'їздах висить подібне "оголошення"..." - написав Аронець.

"Ну і що, що ти є братом відомого депутата, керівника Буковеля? Ти хоч маєш власну думку? Чи тобі сказали іди у раду - ти як вівця пішов? Тебе врешті решт мало б нудити від методів підкупу, що активно впровадили в життя всілякі вілкули, бойки, новинські і знищували нашу країну десятиліттями. А зараз ти, у свої 28 років теж переймаєш їхні методи?" 

"Хлопче, тобі не досить того, що ти вже перебуваєш в партії "Слуга народу", 22й номер списку якої є кумом Медведчука, а відповідно ти будеш в коаліції і в одній партії з прямими посланцями Путіна? Так ти ще й береш на себе тавро "гречкосія"? Ти ж розумієш, що в цивілізованій, європейській країні, яку начебто обіцяєш збудувати, тебе б за подібне посадили і конфіскували твоє майно?" - продовжує Аронець.

"Не дивуюся гречкосійству старих корупціонерів, які присосались свого часу до бюджету і зараз за наші ж гроші нас купляють. Але коли це робить пацан... Гидко і сумно за наше майбутнє".