ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Черговий автомобіль вирушить на фронт від Коломийщини. ФОТО

Черговий автомобіль вирушає на фронт від Коломийщини в рамках флеш-мобу, який оголосив начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков.
Автівка придбана за кошти меценатів. Коли отець Микола Остафійчук, військовий капелан, дізнався, що є авто, яке потрібне військовим, - ініціював збір коштів. За 3 тижні вдалося зібрати необхідну суму для придбання автівки.
До збору долучились всі бажаючі, зокрема найбільший вклад зробили: Квартюк Юрій, Гуцуляк Богдан, Томчиковський Олександр, Магас Ярослав та інші меценати, які побажали залишитись невідомими.
Отець Микола освятив авто та найближчими днями разом із продуктовими наборами автівка відправиться на фронт для виконання бойових задач.
Любомир Глушков подякував за допомогу всім, хто долучився та допомагає. Війна триває, техніка активно використовується для виконання бойових задач та виходить з ладу, тому потреба в таких авто є постійна. Очільник зазначив, що не дивлячись на те, що зараз всім важко, люди дуже згуртувались та активно відгукуються для допомоги військовим, а також постачають саме ті авто, які потрібно.
Нагадаємо, з початку повномасштабної війни вже близько 70 авто від Коломийщини відправлено на фронт.
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.