ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Бюджет Коломиї отримав за 7 місяців майже 100 млн грн з різних державних програм

Власні надходження міського бюджету в 2019 році становлять 304 млн грн. За неповних сім місяців 2019 р. з різних державних програм Коломия отримала майже 102 млн. Сприяв виділенню цих коштів народний депутат Андрій Іванчук.

Про це на своїй сторінці  написав міський голова Ігор Слюзар.

"Мені як міському голові в першу чергу важливі справи міста. Велика політика, ці вічні шоу, гра на наших з вами почуттях, а в останні роки - на нашому спільному горі... Це вже всім так набридло. Я більше не вірю словам, не вірю рядженим патріотам, не вірю тим, хто б'ється в груди і обіцяє повітряні замки. Вірю справам.

За 9 років, відколи я став міським головою, ніхто так не допоміг Коломиї, як Андрій Іванчук. Я вперше відчув, що місто має надійне плече, що він хоче, може, вміє знайти нові можливості для розвитку Коломиї. Це і нове високотехнологічне медичне обладнання, і будівництво водно-спортивного комплексу, і зведення дамби, і нові водоочисні системи, капітальний ремонт вулиць Атаманюка-Старицького, Франка, Міцкевича. 
На черзі – створення зони відпочинку біля Шевченківського озера, комплексний благоустрій у мікрорайонах, капітальні ремонти наших вулиць і пішохідних зон. А чого варта багаторічна праця у межах діяльності фонду "Покуття"... Будівництво фонтану, реставрація Благовіщенської церкви, зведення дзвіниці біля дитячої церкви, адресна допомога... Багато зробив, ніхто не може того заперечити. І зробить ще більше, але сьогодні – наша черга підставити плече.
Якщо ви також втомилися від пустих обіцянок, то давайте підтримаємо єдиного дієвого кандидата від нашого 88 округу - Андрія Іванчука. Тільки разом з ним ми маємо шанс зробити Коломию містом мрії".

 

До теми: Лідери виборчих перегонів на Коломийсько-Городенківському окрузі: хто вони і що зробили