ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

БФ "Покуття" подарував педколеджу та інституту сертифікати на комп’ютерні класи та нагородив кращих студентів

У Коломиї нагородили студентів педагогічного коледжу та  навчально-наукового інституту ПНУ ім. Василя Стефаника – переможців олімпіади з української мови та літератури, ініційованої БФ "Покуття". В олімпіаді змагалися по 30 кращих студентів з кожного закладу. Захід приурочили творчості Тараса Шевченка та 205-ій річниці від дня його народження. Перемогу отримали Людмила Перцович від педагогічного коледжу та Вікторія Трофанюк – студентка інституту. Засновник БФ "Покуття", народний депутат Андрій Іванчук вручив переможницям планшети, а двом навчальним закладам – сертифікати на сучасні комп’ютерні класи в рамках масштабного проекту фонду.
"Фонд поставив для себе орієнтир -  розвиток молоді Коломиї та району. Ми проводимо і залучаємо коломиян до різноманітних олімпіад, зокрема з ІТ-програмування. Діти самі виграють комп’ютерні класи для своїх закладів", - наголосив Андрій Іванчук.
Директори навчальних закладів Валерій Ковтун та Юрій Плекан подякували засновнику фонду за втілення проектів та привернення уваги до знань і всебічного розвитку молоді. Нагадаємо, у рамках комп’ютеризації сучасні комп’ютерні класи від фонду “Покуття” отримали всі 10 шкіл та гімназія у Коломиї, а також понад половина шкіл Коломийського району. Фонд вже подарував 250 комп’ютерів.