ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Безвіз, звільнення від газової голки та децентралізація – Андрій Тетерук перерахував здобутки «Народного Фронту»

Народний депутат  Андрій Тетерук із фракції «Народного Фронту» на своїй сторінці у Facebook  виклав 10 найбільших досягнень політичної сили  за минулі п’ять років. "Наша фракція п’ять років працювала на реформи у країні, яку очолював президент Порошенко", - пише нардеп та перелічує ті звершення, які відбулися завдяки позиції "Народного Фронту" Серед досягнень:
1.Безвіз. Це уряд Арсенія Яценюка виконав план дій для отримання Україною безвізового режиму з Європейським Союзом
  1. Це уряд Арсенія Яценюка прийняв рішення, які зняли Україну з російської "газової голки". Ми не купуємо газ у Путіна вже понад 1200 днів.
  2. Саме уряд Яценюка ініціював судові позови проти російського "Газпрому" - Україна виграла у Стокгольмському арбітражі справи на майже 60 мільярдів доларів.
  3. Уряд Яценюка подав проти Росії позови до Європейського суду з прав людини та Міжнародного суду ООН через незаконну анексію, фінансування тероризму та відшкодування багатомільярдних збитків, завданих Україні.
  4.  З ініціативи Арсенія Яценюка у серпні 2014 року було ухвалено закон "Про санкції", який дає можливість Україні вводити санкції проти держави-агресора.
  5. Уряд Арсенія Яценюка вперше в історії України забезпечив фінансування сектору національної безпеки і оборони на рівні 5% ВВП. Армія отримала техніку, пальне і зброю, а солдати збільшені у кілька разів зарплати.
  6. Урядом Яценюка розпочато одну з найуспішніших реформ - реформу децентралізації,
  7. Уряд Арсенія Яценюка започаткував програму субсидій - механізм по зменшенню вартості житлово-комунальних послуг для соціально-незахищених громадян.
  8. В результаті проведеної Урядом Арсенія Яценюка у 2015 році реструктуризації зовнішнього державного боргу, було списано майже 4 мільярди доларів боргів.
  9. Попри брудну кампанію з дискредитації вартістю десятки мільйонів доларів, яку вели проти нас як вороги, так і "друзі", ми не грюкнули дверима, не дали розвалитися коаліції, занурити країну у хаос і ще три роки тому відправити країну на перевибори, які могли підірвати курс країни» - написав на своїй сторінці народний депутат Андрій Тетерук.