ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

1000 великодніх наборів для військових та потребуючих жителів громади

Тисячу пасхальних подарунків для соціально незахищених жителів громади, а також для наших відважних військових цьогоріч передаємо до Великодня. Так Коломийська громада хоче поділитися теплом та підтримкою з тими, хто цього потребує найбільше.

Реалізацією цієї доброї справи займаються наші соціальні служби, передусім - Єдиний центр надання соціальних та реабілітаційних послуг. Великодні смаколики отримають люди, які знаходяться на обслуговуванні в єдиному центрі, військовослужбовці нашої громади, які несуть службу та отримували допомогу на амуніцію, захисники, які зараз лікуються в наших медичних закладах, сім'ї загиблих та зниклих безвісти військових.
Набори сформували коштом бюджету громади та завдяки допомозі місцевих підприємців, які не залишилися осторонь. До доброї справи долучились: «Стефайно», Коломийський хлібокомбінат, ФОП Томенчук Любов Василівна, ТОВ «Юмас», пекарні «ОберХліб», мережі магазинів «Експрес». Дякую за вашу жертовність!
 
"Переконаний, що такі ініціативи не тільки допомагають підготуватися до свята, але й зміцнюють наш дух, підтримують тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, та висловлюють нашу безмежну вдячність військовим, які стоять на захисті України."
 
Йдеться в соц. мережах міського голови Богдана Станіславського