ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Збираємось у подорож: які косметичні засоби варто взяти

Відрядження, відпустка, відпочинок на морі чи будь-де — подорожі завжди приносять приємні емоції та залишають незабутні враження. Збираючи речі для мандрівки, головне — покласти засоби для догляду за обличчям. Адже навіть під час поїздок не варто забувати про обов’язкові щоденні процедури, які допомагають підтримувати красу та здоров’я шкіри.

Щоб не довелося в дорогу брати великий пакунок з усіма «баночками-скляночками», зручніше придбати мініатюри косметики INSTYTUTUM, які майже не займатимуть місця в сумці завдяки компактності. В будь-який момент потрібний засіб можна дістати з косметички й застосувати за призначенням, навіть якщо ви знаходитесь у потязі, автомобілі чи в літаку (зручно брати разом з ручною поклажею).

Яку продукцію travel size пропонує бренд

Усі засоби бренду, заснованого кандидаткою медичних наук Наталією Деркач, розроблені у співпраці з престижною швейцарською лабораторією та вирізняються високою концентрацією активних компонентів нового покоління. На одне використання достатньо 1 мл продукту, тож для подорожі мініатюрок вистачить.

Бренд пропонує такі косметичні продукти у форматі travel size:

  • гідрофільну олію для глибокого очищення;
  • кислотний тонер із гліколевою кислотою, який зволожує й оновлює шкіру;
  • анти-ейдж серум із ретиноїдом, що розгладжує зморшки та підвищує вироблення колагену;
  • зволожувальні креми — з вітаміном С й ефектом сяяння, а також із чотирма типами гіалуронової кислоти (засоби забезпечують інтенсивне зволоження, повертають шкірі пружність та здоров’я);
  • пілінг потрійної дії, який візуально звужує пори, попередньо їх очистивши, вирівнює тон і робить зморшки менш помітними.

Також у лінійці мініатюр є сонцезахисний крем. Його потрібно застосовувати в будь-який день, коли збираєтеся виходити на вулицю, незалежно від того, сонячно там чи хмарно.

Чому варто користуватися засобами INSTYTUTUM

Причин багато, і всі вони виражені в перевагах засобів бренду:

  • клінічно доведена ефективність інгредієнтів;
  • інноваційні формули та активні компоненти;
  • поєднання досягнень науки та природи;
  • унікальні текстури.

Вибираючи продукт, варто думати не про тип шкіри (косметика бренду підходить для будь-якого з них), а про проблему, яку потрібно вирішити.

Отже, перш ніж збиратись у подорож, придбайте мініатюри із засобами для догляду за шкірою обличчя й користуйтеся ними навіть у дорозі.