ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Ярослава Магучіх з новим рекордом сезону виграла перший турнір 2024 року: результат

Чемпіонка світу зі стрибків у висоту, Ярослава Магучіх, взяла участь у своєму першому старті 2024 року на "бронзових" змаганнях World Athletics Indoor Tour у німецькому Котбусі.

Протягом сезону 2023 року Магучіх здобула 14 міжнародних перемог, включаючи перше в кар'єрі "золото" на світовій першості та чемпіонаті Європи в приміщенні, а також захистила звання чемпіонки Діамантової ліги з легкої атлетики.

В Котбусі Магучіх розпочала свій міжнародний сезон 2023 року, де минулого січня вона посіла перше місце з результатом 1.98 метра.

У цьому році в Котбусі найгіднішою суперницею Магучіх була естонка Елізабет Піхела, яка посідає 23-те місце у світовому рейтингу World Athletics. Також серед топ-50 представлені Айріне Пальшите з Литви (45-та) і Гета Туурі з Фінляндії (46-та).

Щодо виступу Магучіх, вона пропустила перші чотири позначки, починаючи з висоти 1.90 метра. На висоті 1.96 метра вона підкорила планку з першої спроби, завоювавши "золото" турніру. Після цього вона успішно перестрибнула 2.01 метра та наблизилася до рекорду сезону. Завершуючи змагання, наша чемпіонка спробувала побити свій третій найкращий результат в кар'єрі на висоті 2.04 метра, установивши новий рекорд турніру на другій спробі.