ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Як обрати незвичайний букет квітів? 

Модні тренди розповсюджуються не тільки на одяг, але й на оформлення букетів квітів, яке вже налічує декілька сотень варіацій. Онлайн сервіс Flowers.ua спеціалізується саме на незвичайних букетах та квіткових композиціях, які допоможуть вразити маму, кохану, сестру, колегу по роботі та взагалі будь-кого. До того ж, на кожен букет з каталогу розповсюджується адресна доставка.

Величезне різноманіття оригінальних букетів

Сьогодні пакування квітів у прозорий целофан вже давно вийшло з моди, а на заміну плівці прийшли гарні та вишукані коробки та корзини, які допоможуть створити саме ту квіткову композицію, яка найкращим чином підкреслить особливість тієї чи іншої нагоди. А менеджери та флористи онлайн сервісу Flowers.ua неодмінно допоможуть створити або ж підібрати вже готовий букет, який стовідсотково вразить своєю незвичайністью та оригінальністю. Так, вже тривалий час великою популярністю серед клієнтів користується квіткова композиція "Престиж", яка вміщує у собі комбінацію з червоних та білих троянд, охайно загорнутих у вишукану круглу коробку, та також композиція у кашпо "Яскраві емоції", яка виглядає досить витончено та незвично. Це лише два приклади серед тисяч найменувань, котрі можна побачити на сайті. Варто відмітити, що за вашим бажанням флористи можуть додати інші декоративні прикраси до обраної вами композиції, або ж просто покласти у коробку м'яку іграшку чи шоколадні цукерки.

Зручне замовлення 

Зробити замовлення ви можете прямо на сайті компанії Flowers.ua, натиснувши для цього всього декілька клавіш, або ж зателефонувавши за номером (067) 355-77-55. Менеджери працюють цілодобово. Також обов’язково слідкуйте за спеціальними пропозиціями та акціями на сторінках Instagram та Facebook