ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Як на Коломийщині допомагають вимушеним переселенцям. ВІДЕО

На Коломийщину вже прибуло більше 25 тисяч переселенців, розповідає очільник районної військової адміністрації Любомир Глушков.

Тут намагаються організувати належні умови для їхнього перебування.

Щоб забезпечити переселенців усім необхідним, керівництво звернулося за допомогою до благодійного фонду "Покуття" Андрія Іванчука, а також Єдиного волонтерського центру.

"Андрій Володимирович визначив пріоритетним напрямком для нас забезпечення військових, закупівлю дефіцитної амуніції, зокрема бронежилетів, - розповідає менеджер благодійного фонду "Покуття" Олена Яремчук. - Але паралельно ми допомагаємо вимушеним переселенцям, а також відправляємо гуманітарні вантажі у населені пункти, які постраждали від воєнних дій. Ми співпрацюємо і з військовою адміністрацією, і з волонтерськими центрами. Сьогодні привезли засоби гігієни, які отримали від німецької діаспори, а також побутову техніку, яку фонд закупив для потреб переселенців".

Переселенка Юлія вдячна за допомогу і ставлення до неї і її дитини: "Нас привезли зранку, люди тут дуже ввічливі... Дякую їм за допомогу".

Детальніше дивіться у відео:

Читайте також: Реєстрація ВПО та надання місцевих та державних послуг: як в умовах військового стану працюють ЦНАПи в Коломиї та Городенці. ФОТО

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.