ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Втретє поспіль діти з Донеччини беруть участь у конкурсі малюнків від БФ "Покуття"

"Дзеркало" вже писало, що цьогоріч, попри карантин, таки відбудеться традиційний конкурс малюнків "Великдень очима дітей" від БФ "Покуття", але онлайн.

Щороку географія учасників розширюється. І вже втретє поспіль у конкурсі беруть участь школярі з Соледара Донецької області.

Все розпочалося з того, коли в 2018 році на конкурс надійшло понад 100 робіт з Донеччини. Сталося це завдяки вчительці української мови та літератури з Соледара  Наталі Тищук (на фото), яка змотивувала учнів взяти участь у конкурсі, повідомляють на сторінці фонду у Facebook.

"Ми були настільки раді, що запросили Nata Tis разом з чоловіком та дітьми приїхати в гості до Коломиї на нагородження учасників.

Адже це справжнє дитяче свято, де тисячі учасників отримують привітання та подарунки від засновника фонду Андрій Іванчук", - зазначають організатори.

Тож під час нагородження Благодійний фонд "Покуття" передав пані Наталі подарунки для кожного учасника із Соледара. У свою чергу  фонд отримав на згадку соляну писанку, яка стала справжнім символом знайомства.

Відтоді щороку фонд "Покуття" отримує малюнки з Соледара.

Нагадаємо, конкурс триває до 14 квітня (включно), тож залишилося 3 дні (враховуючи сьогоднішній), щоб взяти участь у конкурсі.

До теми: "Ваше місто писанкове, а наше - соляне", - вчителька з Донеччини про своє місто і Коломию, а також про БФ "Покуття"

Нагадуємо умови участі в щорічному конкурсі від БФ"Покуття". 

 - У конкурсі можуть брати участь діти від 3-ох до 14-ти років
 - Потрібно намалювати малюнок на тему Великодня
 - Сфотографувати витвір у руках його автора, в також фото самого малюнку (щоб його було видно) та надіслати на електронну адресу km.pokyttia@gmail.com 

 ОБОВ’ЯЗКОВО до малюнку вказати:
 - ПІБ учасника,
- вік учасника (дата народження),
 - місце проживання,
- ПІБ когось з батьків та контактний номер телефону
 - Підписатися на сторінку Благодійний фонд "Покуття" в фейсбуці, щоб бути в курсі всіх новин конкурсу.