ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Витяг про несудимість відтепер у Дії

Витяг про несудимість потрібен у багатьох життєвих ситуаціях: щоб влаштуватися на роботу, усиновити дитину, взяти участь у тендері чи стати на облік у військкоматі.
Щороку документа потребує близько 1 млн українців. Тепер його можна отримати в застосунку Дія. Усе максимально просто, зручно та швидко. Інформація підтягнеться автоматично, якщо дані про вас є в реєстрах.
Як отримати документ у Дії?
Перейдіть у розділ Послуги → виберіть Довідки та витяги — Витяг про відсутність судимості → виберіть тип та мету запиту → заповніть дані про себе → надішліть запит.
І все! Якщо інформація є в центральній базі даних і не потребує додаткової перевірки, то витяг формується автоматично. І ви одразу отримаєте його на телефон 
"Скористалися послугою? Оцініть її! Вам надійде пуш-повідомлення з пропозицією оцінити сервіс. Поставте протягом 24 годин смайлик у рейтингу від 1 до 5. Поділіться враженнями, щоб ми ставали кращими.
Користуйтеся зручною онлайн-послугою та економте свій час. Цифровізуємося" - йдеться на сторінці Дії.
Сервіс реалізовано Міністерством цифрової трансформації України спільно з Міністерством внутрішніх справ за підтримки Європейського Союзу в межах проєкту EU4DigitalUA та ДП «Інфотех».