ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Вільна боротьба в Коломиї і чергові високі нагороди спортсменів КДЮСШ

Не так багато приємних новин чуємо звідусіль. Тому новини про успіхи наших юних спортсменів завжди гріють душу. Бо займатись будь-яким спортом - це велика сміливість, це піт і сльози, але й успіхи та перемоги.

          Це добре відчули на собі хлопці-призери відбіркового чемпіонату України з вільної боротьби U-17 серед кадетів, який проводився в м.Збаражі Тернопільської області з 25 квітня по 28 квітня.

Результати змагань:

1 місце - Петранюк Орест (48кг)

1 місце - Костюк Артур (80кг)

2 місце - Кайдаков Владислав (48кг)

3 місце - Пежук Олександр (45 кг)

Петранюк Орест і Кайдаков Владислав боролись між собою за 1 місце, що свідчить про високий рівень підготовки наших спортсменів. Цей чемпіонат України був відбірковим на чемпіонат Європи, який відбуватиметься у Сербії з 24 червня по 30 червня 2024 року. Україну представлятимуть коломияни Костюк Артур та Петранюк Орест. 
Щиро вітаємо переможців та призерів Чемпіонату! Як завжди пишаємось Вами, бажаємо й надалі тримати цю високу спортивну планку і гідно презентувати Україну в світі! 

Вітання тренерському складу КДЮСШ, що завжди працюють на результат:

Василишин Ігору, Угринчуку Миколі, Шулепі Григорію ,Пульковській Наталії та Симак Любомиру, котрий став на захист України в лавах ЗСУ. Саме ви надихаєте коломиян вірити в професійність, в нашу молодь та в успішне здорове майбутнє всієї української нації! 



Галина Малярчук