ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Вихованці Коломийської спортивної школи гідно представили Україну на Чемпіонаті світу з вільної боротьби

Нещодавно завершився чемпіонат світу з вільної боротьби, у якому взяли участь молоді спортсмени з Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи нашого міста. Незважаючи на непрості умови, вихованці показали високий рівень підготовки та професіоналізму, продовжуючи гідно захищати спортивну честь країни на міжнародній арені.

Особливий успіх здобув Костюк Артур Ігорович, 2008 року народження, який вже десять років займається вільною боротьбою. Він виборов почесне третє місце( бронзу), що стало значним досягненням не тільки для спортсмена, а й для його тренерів та всієї спортивної спільноти. Це свідчення наполегливості, праці та відданості.

Ще одним учасником світового турніру став Кайдаков Владислав Володимирович, 2007 року народження, який має дев'ять років досвіду у вільній боротьбі. Хоча Владислав не зміг посісти призове місце, поступившись у боротьбі за бронзу, його результат заслуговує на повагу. Хлопець здобув пʼяте місце у своїй ваговій категорії. Виступ на такому рівні змагань вже сам по собі є великим досягненням і стимулом для подальшого розвитку, та підростаючого покоління.

Важливу роль у привітанні юних борців відіграли місцеві приватні підприємці, зокрема: Сметанюк Олег Володимирович, Григорчук Анатолій Анатолійович, Ільчишин Ігор Федорович та Овчаренко Юрій Миколайович. Меценати які долучились до нагороджень, також є колишніми вихованцями цієї спортивної школи. Вони привітали спортсменів та вручили грошові премії для подальшої мотивації та натхнення. Така підтримка є важливим стимулом для молодих чемпіонів на шляху до нових перемог.

Підготувати таких талановитих вихованців спортивної школи змогли їхні наставники — команда тренерів, яка невтомно працює на благо місцевої молоді.

А саме: Василишин Ігор Іванович, Угринчук Микола Ігорович, Шулепа Григорій Борисович, Пульковська Наталія Василівна.

Особливої уваги заслуговує також тренер Симак Любомир Романович який з початку війни пішов служити, але його внесок у підготовку спортсменів залишається вагомим і сьогодні. Успіхи наших чемпіонів на світовій арені вкотре доводять, що спортивний потенціал молодого покоління надзвичайно високий. Незважаючи на складні часи, тренери й учні демонструють силу духу, завзятість та непохитне прагнення до перемог, продовжуючи затверджувати Україну на світовій спортивній мапі, як непереможну країну сильних та вільних людей.

Репортаж: Королець Ірина