ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Від початку року в ДТП на Прикарпатті загинула 41 особа

ДТП, нетверезі водії, порушення ПДР: прикарпатські поліцейські продовжують документувати правопорушення.
З початку 2022 року співробітники поліції Івано-Франківщини оформили понад 43 тисячі адміністративних матеріалів у сфері безпеки дорожнього руху. Поліцейські проводять заходи щодо зниження рівня аварійності та травмування громадян, адже безпека громадян – наш пріоритет.
За вказаний період на дорогах Прикарпаття трапилося 1845 дорожньо-транспортних пригод. З них 416 – із постраждалими, в яких 41 людина загинула, ще 532 – отримали травми.
Серед основних причин ДТП: перевищення швидкісного режиму, порушення правил маневрування та виїзд на смугу зустрічного руху.
Правоохоронці продовжують виявляти водіїв, які нехтують власною безпекою та безпекою інших людей і сідають напідпитку за кермо.
Загалом виявлено 2048 порушників. На них склали адмінпротоколи за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Від початку війни задокументовано 1515 нетверезих водіїв. Війна – не привід порушувати ПДР та сідати за кермо у нетверезому стані.
Пам’ятайте: безпека на дорогах залежить насамперед від самих водіїв. Тому не нехтуйте правилами дорожнього руху та нормами чинного законодавства!
З метою максимального захисту громадян, а також забезпечення публічного порядку й безпеки у воєнний період, поліція Івано-Франківщини продовжує працювати в посиленому режимі.

Поліція Івано-Франківської області

  Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.