ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Усі виборчі дільниці на Франківщині відкрилися вчасно та без порушень

В Україні розпочалося голосування на позачергових виборах до Верховної Ради України. Дільниці для голосування відкрилися о 8:00.

Працює ситуаційний центр для оперативного управління нарядами поліції та моніторингу ситуації на місцях. Також створені додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на звернення про скоєння правопорушень, працюють додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів, повідомляє обласна поліція.

Станом на 8 годину 21 липня до поліції Івано-Франківщини надійшло 12 повідомлень про порушення виборчого законодавства з моменту настання "дня тиші".

Йдеться про факти, пов’язані з незаконною агітацією на білбордах та незаконною агітацією громадянами, які були виявлено у Косівському, Рогатинському, Снятинському районах, Тлумачі та Івано-Франківську. За одним із фактів поліцейські склали на мешканця Снятинщини адміністративний протокол (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП. Щодо інших проводиться перевірка.