ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Українка стала найкращою фотографкою року на міжнародному конкурсі

Українська фотографка Катерина Фелліні отримала міжнародну премію EyeEm Awards, ставши найкращою фотографкою року. Церемонія вручення відбулася на Berlin Photo Week.

"У практичному плані перемога в цьому конкурсі означає початок роботи з величезною командою EyeEm протягом всього року. Публікації в British Journal of Photography, Format, інтерв'ю, лекції та фотоівенти, робота з партнерами та клієнтами EyeEm. А в особистісному – це ще й нагадування самій собі про те, що я перш за все фотограф і важливо присвятити цій справі якомога більше часу, зусиль, енергії",  інформує The Village Україна.

Вона брала участь у змаганні з роботою «Тонкий еротизм» у категорії «Портрет».

«Образ є частиною серії фоторобіт, якою я зараз займаюся. Його робоча назва – «Тонкий еротизм», і в цьому проєкті я продовжую досліджувати питання людської сексуальності, чуттєвості та невербального спілкування. Я хочу, щоб людей бачили, чули, визнавали. Щоб стерти все, крім суті, у яку я так часто закохуюсь», – описує роботу фотографка.

EyeEm Awards – щорічна премія, якою нагороджують найкращих фотографів, починаючи з 2015 року.

Вона включає 10 категорій: Minimalist, Creative, Architect,  Photojournalist, Foodie, Great Outdoors, Street Photographer,  Traveler та  Mobile Photographer та Portraitist.