ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У середмісті Івано-Франківська спалахнула будівля. ФОТО

19 січня о 09:51 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в місті Івано-Франківськ на вулиці Лепкого.
До місця події було направлено працівників Державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Івано-Франківськ, частини спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, Державної пожежно-рятувальної частини №2 м. Тисмениця, газодимозахисної служби та групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, КУ «ІФ-МАРС», мобільну оперативну групу Івано-Франківського міського відділу а також мобільну оперативну групу та чергову зміну Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.
Як з’ясувалося, виникла пожежа покрівлі одноповерхової будівлі комерційного призначення та частини покрівлі житлового будинку, на загальній площі близько 200 м.кв. Будівля розміром в плані 30 х 15 м.
З житлового приміщення мансардного поверху було врятовано 1 особу.
Завдяки оперативному реагуванню та швидкому зосередженню необхідних сил та засобів, а також професійним та злагодженим діям пожежно-рятувальних підрозділів о 10:21 пожежу було локалізовано, а об 11:01 – ліквідовано. Вогнеборцям вдалося врятувати будівлю.
На даний час проводиться проливка конструкцій.
Всього від У ДСНС в області було залучено 35 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки.

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.