ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У поліції розповіли деталі вчорашньої ДТП на Прикарпатті. ФОТО

На Прикарпатті зіткнулись вантажний автомобіль з рейсовим автобусом: поліція з'ясовує обставини автопригоди  

Аварія сталася у Рогатинській територіальній громаді, де керманич вантажівки допустив зіткнення з автобусом.

24 січня о 07:30 на лінію «102» надійшло повідомлення від рятувальників про автопригоду між населеними пунктами: с. Потік та м. Рогатин.  

Поліцейські попередньо встановили, що 23-річний мешканець Львівщини , керуючи вантажним автомобілем «РЕНО», рухаючись позаду автобуса, не дотримався дистанції та допустив зіткнення з рейсовим автобусом сполученням «Черче-Тернопіль». Останнім керував 37-річний мешканець Рогатина.  

На момент аварії в автобусі перебувало 10 пасажирів. В результаті автопригоди трьох пасажирів автобуса та одного пасажира вантажівки доставлено до лікарні для проведення медичного обстеження.   

Водіїв перевірено на стан сп'яніння. Результат - тверезі.  

За фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди на водія вантажівки складено адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. 

Поліцейські рекомендують дотримуватися безпечної дистанції між транспортними засобами, рухатися з увімкненими фарами (ближнє світло чи денні ходові вогні)та уникати небезпечних маневрів. 

Бережіть своє життя та здоров'я! Якщо ви потребуєте допомоги – телефонуйте на спецлінію «102».

Поліція Івано-Франківської області