ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У педколеджі нагородили переможців олімпіади з англійської мови від БФ «Покуття»  

20 червня у Коломийському педагогічному коледжі відбулося урочисте відкриття І регіональної олімпіади з англійської мови. Її ініціював благодійний фонд «Покуття» та його засновник Андрій Іванчук. Підтримали її і в педколеджі.

Організатори отримали 39 заяв від 9-класників Коломийщини. До слова, це майже всі населені пункти району. Крім цього, були ще 4 учні зі Снятинського району, 1 – з Надвірнянського, 1 – з Кіцманського району Чернівецької області,  3 – з Косівського та 1 із Тлумача, повідомляє «Дзеркало медіа».

«Абсолютна більшість першої регіональної олімпіади показала достатньо високий рівень знань, а найголовніше – бажання опановувати мову. Англійська – це мова міжнародного спілкування», – зазначив під час нагородження учнів директор Коломийського педагогічного коледжу Валерій Ковтун.

За його словами, головне завдання олімпіади – пробудити в учнів ще більший інтерес до вивчення іноземних мов.

Журі оцінювало учнів за 12-бальною шкалою у трьох категоріях: усне мовлення, аудіювання та граматичний тест. Головою журі була Валентина Кравчук, яка й озвучила результати олімпіади.

Третє місце розділили між собою двоє учасників: Малярчук Олег та Книшук Романа. За свої старання вони отримали Power bank, пам’ятні дипломи та пропозицію від Валерія Ковтуна вступати до Коломийського педагогічного коледжу за спеціальністю «Початкова освіта та англійська мова» без вступних випробувань з англійської мови.

Друге місце виборола Пижук Аліна, яка за свої знання отримала смарт-годинник, дипломи та можливість вступати в педколедж без вступних іспитів з англійської мови.

Перше місце зайняла Туліка Валерія, яка отримала Power bank, смарт-годинник від БФ «Покуття», а також ту ж пропозицію про вступ до коледжу від Валерія Ковтуна.

«Я дуже рада, що змогла випробувати свої сили і побачити, на що здатна. Дякую не тільки моїй вчительці, а й моїм друзям за підтримку. Надіюсь, що в майбутньому я й надалі зможу досягати успіхів. Мені важливо, що я отримала підтвердження своїм знанням та своїм силам», – ділиться своїми враженнями від перемоги Валерія.