ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Нижньому Вербіжі на Коломийщині ремонтують міст. ФОТО

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області ремонтує 2 мости на дорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський. Про це повідомляють на сторінці САД у фейсбуці:
"Ремонтуємо міст через річку Сопівка в селі Нижній Вербіж Коломийського району. Через нього пролягає дорога державного значення Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський.
Роботи проводимо на лівій частині мосту. Тут змонтовано перехідні плити, проведено підготовчі роботи для влаштування гідроізоляції проїзної частини та бетонування тротуару. Після асфальтування і встановлення перильного та бар’єрного огородження приступимо й до ремонту правої частини мосту.
На цій же дорозі ремонтуємо міст через Дністер, що з’єднує Івано-Франківську і Тернопільську області. В процесі тривалої експлуатації на проїзній частині утворилися глибокі вибоїни. Працівники підрядної організації вже зняли старе покриття та провели підготовчі роботи для влаштування нового шару асфальтобетону. Передбачено ремонт деформаційного шва на підході до мосту.
Начальник Служби автомобільних доріг Василь Буджак:
«Івано-Франківщина є одним із регіонів-лідерів за кількістю мостів на дорогах державного значення. Міст через Дністер в Устечку є стратегічно важливим об’єктом. Тому для безпечного руху транспорту і пішоходів підтримуємо його належний технічний стан».
Варто додати, що міст в Устечку є воротами в Івано-Франківську область та й загалом неабиякою окрасою регіону. В попередні роки проведено поточний середній ремонт дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у Надвірнянському, Верховинському і Косівському районах та від Коломиї до межі з Тернопільщиною.
Роботи на об’єктах здійснюємо без зупинки руху транспорту, тож просимо водіїв зважати на попереджувальні дорожні знаки. Весь процес – під технічним наглядом фахівців Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області".