ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийському ліцеї №8 встановили пароконвектомат. ФОТО

Новенький пароконвектомат зовсім недавно з’явився в Коломийському ліцеї №8. Його купівля – ініціатива керівництва школи, а міська рада виділила на нього кошти, повідомив міський голова Богдан Станіславський.
"Ліцей №8 на рівні зі школами великих міст тепер має таке сучасне обладнання. А скоро такий же пароконвектомат запрацює також у садку №19.
Ми поставили собі мету – дати кухарям можливість готувати якісну і здорову їжу в навчальних закладах. Бо тут діти проводять багато часу, тому важливо, аби вони мали можливість правильно харчуватись. Ну і їжа має готуватися швидко, корисно і без зайвих жирів. Ці вимоги якраз і закриває пароконвектомат.
Ми розуміємо, що оновлені меню шкіл та садків сповна можна готувати лише тоді, коли на кухні є все необхідне обладнання. Тому й інвестуємо кошти не лише у ремонти ліцеїв, садків та благоустрій, але в кухні також. Знаю, що це дасть добрий результат. Тим паче, що учні восьмого ліцею вже оцінили переваги пароконвектомата. І відгуки дуже схвальні", - йдеться у дописі.