ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийській міській раді є вакансія у відділі перспективного розвитку та капітального будівництва

У відділі перспективного розвитку та капітального будівництва міської ради є вакансія.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Коломийським міським головою згідно зі статтею 10 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування” оголошено конкурс на заміщення вакантної посади:

- спеціаліста 1 категорії відділу перспективного розвитку та капітального будівництва міської ради;

Вимоги до кандидатів:
на посаду спеціаліста 1 категорії відділу перспективного розвитку та капітального будівництва міської ради – вища освіта у галузі будівництва або економіки за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр. Без вимог до стажу роботи, знання персонального комп’ютера, володіння державною мовою на рівні ділового спілкування.

Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції” та законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають у відділ кадрів документи: заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку державного службовця з додатками; одну фотокартку розміром 4×6; копії документів про освіту; копію документа, що посвідчує особу, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних). Подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік здійснюється згідно із Законом України "Про запобігання корупції" шляхом заповнення відповідних форм на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
До документів можна подати додаткову інформацію стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.

Документи на конкурс приймаються протягом 30 календарних днів від дня опублікування оголошення.
Подати заяву та інші документи, а також одержати необхідні бланки і перелік питань на іспит можна за адресою: м.Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, каб. №22, тел.5-04-58.