ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відбудеться форум ОСББ

Коломийська міська рада організовує Форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Подія відбудеться 24 травня о 14:00 годині на другому поверсі торгово-розважального комплексу “Galeria Korzo” з ініціативи міського голови Богдана Станіславського, безпосереднім організатором виступає відділ інвестиційної політики та енергозбереження міської ради.
"Ми хочемо стимулювати обмін досвідом та напрацювати і запозичити найкращі практики співпраці між владою та ОСББ Коломиї, Івано-Франківська, Львівщини, Долини та інших міст Західної України. Понад 10 запрошених спікерів і доповідачів, аналіз законодавства та панельні дискусії за участі керівників ОСББ та експертів, представників ГО "Асоціація ОСББ міста Коломиї", а також дискусії з питань енергоефективності та ефективної співпраці з бізнесом — це те, що чекає на Вас на Першому коломийському форумі ОСББ", - написав у фейсбук міський голова Богдан Станіславський.
Організатори звертають увагу на те, що у зв'язку з карантинними обмеженнями кількість учасників форуму обмежена. Для того щоб взяти участь слід зареєструватись та отримати підтвердження від безпосередніх організаторів. Реєстрація за посиланням - https://forms.gle/qQkTcaSzNZ7WqPeF9