ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

ЦВК зобов’язала Коломийську районну ТВК усунути технічні помилки у протоколі про результати місцевих виборів

Комісія розглянула окремі питання діяльності Коломийської районної територіальної виборчої комісії Івано-Франківської області.

Зокрема, Комісією було встановлено, що у протоколі вказаної ТВК про результати виборів депутатів Коломийської районної ради в єдиному багатомандатному виборчому окрузі, складеного 4 листопада 2020 року, містяться неточності у відомостях, зазначених в окремих його пунктах. При цьому Комісія зазначила, що вказані неточності не стосуються результатів волевиявлення виборців на виборах, повідомляють на сайті ЦВК.

Разом з тим з метою забезпечення належного здійснення виборчих процедур і механізмів, передбачених Виборчим кодексом, ЦВК зобов’язала Коломийську районну ТВК усунути технічні помилки та неточності у протоколах про підсумки голосування з виборів депутатів Коломийської районної ради та у протоколі про результати виборів депутатів Коломийської районної ради в єдиному багатомандатному виборчому окрузі шляхом складання відповідно нових протоколів з позначкою “Уточнений”, про що поінформувати Комісію до 17 години 13 листопада 2020 року.

Також увагу зазначеної ТВК та її членів звернуто на необхідність неухильного дотримання вимог законодавства в ході реалізації повноважень щодо підготовки і проведення місцевих виборів та організації своєї роботи.

До теми: ЦВК оприлюднила результати виборів депутатів до Коломийської районної ради

ЦВК оприлюднила результати виборів депутатів до Коломийської міської ради

Офіційно: став відомий склад Івано-Франківської обласної ради 

  Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.