ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

ТОП-4 фільми про тотальний контроль над суспільством

Від наукових гіпотез до теорій змов — тема тотального контролю над суспільством порушувалася неодноразово в кіно та літературі. Одні вважають, що таке можливо в майбутньому, інші — що це відбувається вже зараз. Дивитися фільми про різні способи й системи контролю над суспільством можна в онлайн-кінотеатрі Київстар ТВ без реклами у високій якості.

«Особлива думка»

Фантастичний бойовик із детективною частиною, дії якого відбуваються у 2054 році. Експериментальна технологія, яка аналізує передбачення екстрасенсів, дає змогу запобігати злочинам на стадії їх підготовки, знешкоджуючи зловмисників ще до скоєння вбивств. Система ніколи не дає збоїв і дає змогу звести кількість злочинів до нуля, тому її готують до впровадження по всій країні. Однак одного разу вона видає несподіваний результат, звинувачуючи в підготовлюваному вбивстві керівника спецвідділу з профілактики злочинів Джона Андертона. Він повинен довести свою невинність і розібратися з помилкою системи.

«Апгрейд»

Науково-фантастичний трилер у жанрі кіберпанк розповідає про недалеке майбутнє, в якому високі технології отримують контроль над людськими життями. Автомеханік Грей ставиться з підозрою до чіпів та імплантів, які повсюдно використовуються людьми для полегшення побуту. Однак після нападу бандитів він стає паралізованим і погоджується на впровадження «розумного чіпа», здатного повернути йому здатність рухатися. За допомогою цього чіпа Грей хоче помститися бандитам, які вбили його дружину, але стикається з неминучими наслідками.

«”V” означає вендетта»

Фантастична антиутопія розповідає альтернативну історію про те, як до влади в Британії прийшла фашистська партія і встановила диктаторський режим, повністю контролюючи суспільство. Однак одного разу на вулицях Лондона під час комендантської години з'являється незнайомець у масці Гая Фокса і рятує співробітницю телеканалу від спецслужб. Починається партизанська війна з диктаторським режимом, щоб повернути народу відібрану свободу.

«На гачку»

Коли у Джеррі Шоу гине брат-близнюк — службовець ВПС, він знаходить у себе в будинку масу дивних речей, разом зі зброєю, наркотиками, грошима і підробленими паспортами. Лунає дзвінок і жіночий голос телефоном повідомляє, що до Джеррі їдуть спецслужби, щоб заарештувати його, і потрібно терміново тікати. Задля власного порятунку він має виконувати всі її інструкції, які ускладнюються та стають по-справжньому небезпечними. У цей самий час мати-одиначка Рейчел починає отримувати такі самі дзвінки: вона має виконувати інструкції, інакше її синові загрожує небезпека. Відповідно до наказів Джеррі та Рейчел впроваджуються в банду терористів, а потім починають власне розслідування.

Дивитися фільми та серіали різних жанрів у високій якості, не перериваючись на рекламу, ви можете в нашому онлайн-кінотеатрі Київстар ТВ. Одна підписка забезпечує доступ до будь-якого контенту з п'яти різних пристроїв одночасно.