ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

«ТАК РОБЛЯТЬ СПРАВЖНІ ЧОЛОВІКИ» ВОЛОДИМИР БОРИСЕНКО. ІНТЕРВʼЮ

Міський голова Борисполя, а зараз - молодший лейтенант 10 гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» Володимир Борисенко міг би стати героєм непоганого кінофільму. 

А все тому, що у свої 37 років він спробував на смак політику, бізнес, подружжя та батьківство, а потім, надихнувшись подвигами юних українських вояків, приєднався до них. Саме «едельвейси» визволяли Бориспіль від окупантів і робили це так майстерно, що у мера міста  Володимира Борисенка  згодом не виникало жодних сумнівів, в котрій бригаді служити. Мером він залишається навіть будучи у війську, але в цей момент найголовнішим вважає здобути перемогу, на полі бою. 

        Якби ми справді знімали фільм - ви б не розчарувались, тому що головний герой - не красива обгортка, що косить під лицаря заради красивого сюжетного повороту в біографії. Його наміри щирі, погляди тверезі й прогресивні, віра в Україну та ЗСУ міцна й заразна. Ти просто дивом дивуєшся, звідки беруться такі люди! Котрі, маючи чотирьох дітей, посаду очільника міста, ставлять життя на паузу заради нас з вами. 

     Такі вони - справжні українські чоловіки! Саме так вони роблять, так відчувають, навіть коли не видно кінця-краю тому страшному фільму, в якому ми зараз живемо…

Репортаж - Галини Малярчук

Камера - Олександр Рожко

Відеомонтаж - Ірина Рожко