ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Спортсменка з Калуша виборола бронзу на чемпіонаті світу із самбо

Днями в Ташкенті розіграли нагороди молодіжного чемпіонату світу з боротьби самбо.

Українці отримали 17 призових місць і посіли загальнокомандне четверте місце. Зокрема додому привезли три золотих медалі, чотири срібних та десять бронзових. Загалом в змаганнях взяли участь понад 400 спортсменів із 28 держав, розповів Василь Клим, тренер-викладач Калуської ДЮСШ «Сокіл», володар чорного паска, 2 ДАН, інформують Вікна.

У складі збірної команди України з боротьби самбо на змаганнях світового рівня виступала вихованка Калуської дитячо-юнацької спортивної школи «Сокіл», кандидат у майстри спорту України Марія Куневич.

Змагаючись зі своїми суперницями у ваговій категорії до 60 кг, дівчина стала бронзовою призеркою молодіжного чемпіонату світу з боротьби самбо та відповідно до Єдиної спортивної класифікації України виконала спортивний норматив «Майстер спорту України». При цьому Марія продемонструвала чудову техніку, прекрасну фізичну підготовку та проявила свої бійцівські та морально-вольові якості.

За здобуте третє місце на молодіжному чемпіонаті світу з боротьби самбо вихованка ДЮСШ «Сокіл» Марія Куневич нагороджена дипломом відповідного ступеня та бронзовою медаллю.

Окрім того, що Марія Куневич стабільно показує високі спортивні результати, вона успішно навчається в Тернопільському національному економічному університеті.