ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Студентці з Франківщини вручили премію Кабінету Міністрів України. ФОТО

Днями в Києві відбулося урочисте вручення премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Диплом, нагрудний знак та премію отримала студентка III курсу педагогічного факультету Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника Катерина Красна, пише Дзеркало Коломиї з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
stud2
Звертаючись до переможців, Володимир Гройсман зазначив: “Ви є справжніми лідерами, які ведуть за собою і роблять свій внесок у розбудову нашої держави. У різних сферах, у різний час ви хочете бути корисними для своєї країни, і в кожної людини це викликає і повагу, і довіру”. stud3
Прем'єр наголосив, що цього року Уряд збільшив розмір премії до 50 тис. грн, що підкреслює визнання важливості і необхідності внеску молоді для держави у нинішній складний час. Катерина Красна представила у своїй роботі розробку методик виховання учнівської молоді у військово-польових умовах. Читайте також: Прикарпатка стала переможницею гранту світової Асоціації судинних хірургів.