ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Стало відомо про стан працівників, які постраждали внаслідок аварії на Бурштинській ТЕС

Як повідомляли, 28 листопада під час роботи 7 енергоблоку Бурштинської ТЕС стався викид гарячої пароводяної суміші і газів з топки котла - четверо працівників отримали опіки.

На сторінці ТЕС у фейсбук повідомили про стан потерпілих станом на 12:00 год 29 листопада. Два співробітники Бурштинської ТЕС знаходяться в опіковому центрі Івано-Франківська.

У одного працівника - до 60% опіків шкіри, він знаходиться в реанімації, його стан стабільно-важкий. Працівнику провели операцію з очищення шкіри.
У другого працівника станції - близько 30% опіків шкіри, його вже перевели в палату інтенсивної терапії. Його стан стабільний, лікарі також фіксують покращення стану.
Двоє працівників Галременерго знаходяться в Бурштинській лікарні. Вони отримали незначні опіки: руки та лице. Наразі з ними проводять медичні процедури
"Адміністрація станції тримає зв'язок з родичами потерпілих, лікарями та забезпечує всією необхідною допомогою та медикаментами. Ми будемо й надалі інформувати про стан потерпілих", - йдеться у повідомленні.
Фото ілюстративне
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.