ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Розвиток малюка від народження - які іграшки краще купувати

Ранній розвиток дитини здійснюється за допомогою спеціальних іграшок, які пропонують багато відомих брендів. Вони викликають у малюків цікавість, стимулюють пізнавальні та рухові навички, сприяють соціально-емоційному розвитку. При цьому всі вироби відповідають суворим стандартам безпеки. Стабільно високий попит серед батьків із різних країн світу мають розвивальні іграшки американських компаній. Українці нерідко вважають за краще замовляти такі іграшки безпосередньо у виробників, адже це вигідно та зручно. А оскільки доставка з Америки в Україну сьогодні займає не більш як 6 днів, чекати на замовлення майже не доводиться, що також подобається багатьом покупцям. У статті представлено огляд найпопулярніших американських компаній, які випускають іграшки для розвитку дітей від 0 до 3 років.

Melissa & Doug

Це один із найвідоміших брендів «розвивалок» для малюків. Своєю головною місією Melissa & Doug вважає пробудження у дітей уяви, а продукція компанії славиться практичністю та довговічністю, дозволяючи малюкам досліджувати, творити та вчитися через гру. В асортименті бренду є:

  • дерев'яні пазли;
  • сортери;
  • музичні інструменти.

Більшість моделей допомагає розвивати дрібну моторику та координацію, знайомить дитину з кольорами та геометричними формами.

Manhattan Toy

Ця компанія створює інноваційні та навчальні іграшки вже понад 40 років. Усі вироби від Manhattan Toy допомагають дітям розвивати когнітивні, моторні, сенсорні навички. Бренд пропонує брязкальця, прорізувачі для зубів, м'ячики та інші товари в яскравих кольорах, які не тільки викликають у малюків інтерес, а й сприяють розвитку дрібної моторики, зору, слуху.

Особливу увагу Manhattan Toy приділяє безпечності продуктів, використовуючи нетоксичні матеріали без BPA та проводячи суворі тестування.

Fat Brain Toys

Це сімейна американська компанія, яка з 2002 року фокусується на створенні освітніх і сенсорних іграшок. Для дітей від 0 до 3 років Fat Brain Toys пропонує різноманітні вироби, що стимулюють розвиток дрібної моторики. Особливий попит мають сферичні іграшки цього бренду, які малюки можуть качати та обертати, тим самим розвиваючи координацію рук і очей, а також відчуття рівноваги.

Green Toys

Цей американський бренд уславився виробництвом екологічно чистих іграшок зі 100% переробленого пластику. Прихильність компанії до принципів сталого розвитку відображена в кожному аспекті її виробничого процесу: від використання перероблених матеріалів для створення товарів до їх пакування в перероблений картон.

Green Toys пропонує широкий асортимент іграшок для малюків, включно зі стаканчиками для складання, сортерами, машинками тощо.