ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відбудеться друге бієнале "KOLOMYIA-ART"

15 - 17 травня у Мистецькому центрі "Світовид" відбудеться друге коломийське бієнале «KOLOMYIA-ART» / «КОЛОМИЯ-АРТ».

Коломийське бієнале «KOLOMYIA-ART» / «КОЛОМИЯ-АРТ» – мистецький проєкт, який ставить за мету всебічно розвивати сучасне мистецтво шляхом проведення виставок сучасного мистецтва в усіх його проявах, публічних лекцій, майстер-класів та пленерів за участі мистців з усієї України та зарубіжжя.

"Коломия – це сучасна Духовна Мистецька Республіка, де народилися, творили чи творять, сформувалися чи формуються чимало творчих мистецьких особистостей, а тому започаткування коломийського бієнале «KOLOMYIA-ART» / «КОЛОМИЯ-АРТ» стало помітним вкладом у розвиток сучасного мистецтва та відкрило нові можливості для мистців.

Коломийське бієнале «KOLOMYIA-ART» / «КОЛОМИЯ-АРТ» є відкритою пропозицією до усієї мистецької спільноти не тільки Коломиї але і всієї України й зарубіжжя, а тому звертаємося до усіх мистців, студентської мистецької спільноти та громади підтримати таку ініціативу та приєднуватися до участі у виставці", - йдеться в анонсі.

УМОВИ УЧАСТІ

- До 19 квітня будуть прийматися електронні варіанти мистецьких робіт, котрі були створені впродовж двох 2018-2020 років (період між двома бієнале), для проведення відбору, котрі надсилають на електронну адресу kolomyia.art@ukr.net (до трьох робіт) з описом: П.І.П., назва, розмір, техніка, у доброму розрішенні з детальним життєписом та творчою фотографією мистця в електронному форматі.


- 21 квітня всі будуть повідомлені про рішення мистецького незалежного жюрі про схвалення чи відхилення участі у виставці.

- До 1 травня роботи надсилаються курєром до МЦ “Світовид” та починається формування виставки «KOLOMYIA-ART»


БІЄНАЛЕ «KOLOMYIA-ART» / «КОЛОМИЯ-АРТ»
ВИСТАВКА ЖИВОПИСУ, ГРАФІКИ, СКУЛЬПТУРИ

З усіх питань реалізації мистецького проекту "Коломийське бієнале «KOLOMYIA-ART» / «КОЛОМИЯ-АРТ» просять звертатися до куратора проекту Інни Урбанович, +38 073 9064 386.

Економимо ваш час: найважливіші новини про Коломию читайте тут https://t.me/dzerkalomedia