ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Привітання Коломийських поліцейських з професійним святом

Сьогодні міський голова Богдан Станіславський урочисто привітав коломийських поліцейських з їхнім професійним святом. Від імені всієї громади він висловив щирі слова подяки та вдячності за щоденну працю правоохоронців, які невпинно бережуть наш спокій та безпеку.

Подяка від громади

Міський голова щиро подякував за їхню відданість справі, підкресливши, що завдяки їхнім зусиллям мешканці міста та навколишніх сіл можуть почуватися в безпеці. "Ми можемо бути спокійними, адже знаємо, що нас оберігають наші правоохоронці"

За сумлінне виконання своїх обов'язків поліцейські отримали подяки від міської ради. Нагородження провела заступниця міського голови Зоряна Михалушко, яка висловила вдячність кожному правоохоронцю за їхню чесність, справедливість та мужність.

"Безпека у місті та наших селах – то їхня заслуга. Ми щиро дякуємо за їхню щоденну роботу і бажаємо залишатися завжди такими справедливими, чесними та мужніми, у будь-який момент готовими прийти на допомогу", – зазначила Зоряна Михалушко.

Відданість та мужність

Сьогоднішнє привітання стало свідченням великої поваги та підтримки, яку громада Коломиї висловлює своїм правоохоронцям. Вони виконують свою роботу з високою відповідальністю, забезпечуючи спокій та порядок у місті. Їхня готовність прийти на допомогу у будь-який момент є справжнім прикладом відданості та мужності.

 Міська рада та вся громада щиро вітають їх з професійним святом і бажають нових звершень, сил та натхнення у їхній нелегкій службі.

Команда Дзеркала Медіа також приєднується до привітань!