ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпаття, Волинь та Львівщина – серед лідерів за кількістю охочих побратися у День захоханих. ФОТО

Кохання переможе: у відділах ДРАЦС Західної юстиції, попри війну і повітряні тривоги, сьогодні справжній «весільний бум».
Традиційно у День Валентина у відділах державної реєстрації актів цивільного стану справжнє свято кохання, і навіть, війна цьому не завада. 14 лютого, усі закохані мають можливість подати до відділів державної реєстрації актів цивільного стану заяву про державну реєстрацію шлюбу та зареєструвати його, якщо він призначений у вищевказаний день. За даними Міністерства юстиції, такі заяви подали понад п’ятсот пар по всій Україні.
Прикарпаття, Волинь та Львівщина – серед лідерів за кількістю охочих побратися саме у день закоханих.
Нагадуємо, що сьогодні відділи ДРАЦС, які визначені учасниками заходу «Кохання переможе», працюють у подовженому режимі та чекають охочих одружитися чи заручитися з 8:00 до 20:00.
«Коли бачиш закохані очі щасливих молодят, на мить поринаєш у мир і спокій, і розумієш: ми - непереможні, якщо народжуються нові сім'ї та діти, а життя триває попри все. Тож, бажаємо молодятам і усім закоханим щастя під мирним українським небом», - каже начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Вікторія Васильчук.