ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Повідомити про недоцільність закупівлі можна, заповнивши спеціальну форму, - Івано-Франківська ОВА

На адресу обласної військової адміністрації надходять численні звернення від громадських організацій та активістів щодо недоцільності проведення певних закупівель у громадах. З огляду на це на офіційному сайті @облдержадміністрації створено спеціальну форму https://docs.google.com/.../1FAIpQLScOqGDM434.../viewform... .
З її допомогою можна поінформувати робочу групу «Прозорість і підзвітність» про неналежне, на думку громадськості, використання бюджетних коштів.
Про це йшлося 30 листопада під час засідання робочої групи.
За словами голови обласної державної адміністрації - начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук, усі ці звернення будуть перевіряти та розглядати на найближчих засіданнях групи, яка стежить за державними закупівлями.
"Зараз наша єдина та спільна мета – підсилення війська задля наближення справедливої Перемоги України", - наголосила керівниця області.
Також на засіданні робочої групи заслухали представників ще трьох прикарпатських громад – Долинської міської, Делятинської селищної та Ямницької сільської, які впродовж року отримували надходження від військового ПДФО.
Проаналізували тендерні закупівлі, які здійснили ці громади, й видатки на потреби військових.