ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Понад 1,2 млн переглядів за півтори доби: оприлюднене Андрієм Іванчуком відео з вишколу 10 бригади у горах підкорює мережу. ВІДЕО

1 жовтня коломийська 10 гірсько-штурмова бригада, яка нині перебуває на передовій, відзначила 7-му річницю з часу створення.

Традиційно привітати наших захисників з річницею заснування бригади на Схід поїхав народний депутат Андрій Іванчук. Також на своїй сторінці у фейсбуці нардеп опублікував відео гірського вишколу бригади з підписом: "Едельвейси, ВИ найкращі", яке за півтори доби набрало у соцмережі понад 1,2 мільйона переглядів, понад 150 тисяч лайків, тисячі поширень і схвальних коментарів.

Відомо, що гірсько-штурмова бригада до війни активно займалася гірською підготовкою з особовим складом, адже гори - це стихія "Едельвейсів". Серед організаторів таких занять є наші коломияни - офіцер, член виконкому Коломийської міськради Петро Бойчук та старший сержант Олег Курилів, які відзняли епізод одного з гірських виходів.

Сьогодні щодня, ризикуючи життям, наші відважні захисники боронять суверенітет нашої держави і, показуючи відмінну підготовку, мають значні військові здобутки.

ПЕРЕМОГА ЛЮБИТЬ ПІДГОТОВКУ!

Відео продовжує набирати популярності у мережі, а українці в коментарях продовжують захоплюватися "едельвейсами" і дякувати їм за захист рідної землі.

Читайте також10 гірсько-штурмовій бригаді відвезли з Коломиї на передову тринадцять дронів. ФОТО

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.