ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

ПНУ та освітяни Коломиї уклали угоду про співпрацю

Відбулося підписання договору про співпрацю між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та управлінням освіти Коломийської міської ради. Документ про партнерство підписали ректор університету, професор Ігор Цепенда та начальник управління Любомир Бордун.

Під час двосторонньої зустрічі, в якій також взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи університету Сергій Шарин та в.о. директора інформаційно-методичного центру управління освіти Коломийської міської ради Мирослава Калин, йшлося про важливість взаємодії університету та закладів освіти міста Коломиї в контексті реалізації реформи нової української школи, повідомляє пресслужба ОДА.

Основний акцент було зроблено на співробітництво у сфері науково-експериментальної, навчально-методичної та психолого-педагогічної діяльності.

Ректор університету Ігор Цепенда звернув увагу партнерів на роботу Центру інноваційних освітніх технологій «PNU Ecosystem» Прикарпатського університету, який, на його думку, міг би стати добрим майданчиком для професійного та особистісного розвитку коломийських вчителів, підготовки тренерів «Нової української школи». В цьому контексті він зазначив, що Прикарпатський університет реалізує багато різних проєктів, зокрема, щодо модернізації вищої педагогічної освіти з використанням інноваційних інструментів викладання, які можна було б спільно впроваджувати.

Читайте також: Школа в смартфоні: Коломийський ліцей №1 імені В. Стефаника апробовує платформу "Єдиної школи".

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.