ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Перше пленарне засідання 62 сесії Коломийської міськради: ключові рішення. ФОТОРЕПОРТАЖ

62 сесію депутати змушені були розділити на два пленарних засідання: через карантин захід не може тривати більше двох годин. За цей час встигли розглянути порядок денний сесії, дев’ять додаткових і 30 земельних питань.

Розпочав засідання міський  голова зі звіту про виконання, точніше - про невиконання бюджету за перший квартал 2020 року. Станом на сьогодні багато програм Коломийської ОТГ призупинено.

Депутати також проголосували за те, щоб у програму соціально-економічного та культурного розвитку Коломийської міської ОТГ на 2020-2021 роки й основні напрямки на 2022 рік внесли капітальний ремонт вулиць Шевченка та Валової. Це - необхідна умова для отримання 10 мільйонів гривень, які минулого року, за сприяння народного депутата Андрія Іванчука, виділила держава на ремонт цих вулиць із Державного фонду регіонального розвитку.

Зміняться назви деяких масивів. Так масив Франка садівницького товариства «Мічурінець» поділять на чотири повністю нові вулиці, котрі називатимуться Бузкова, Виноградна, Волошкова та Фруктова. Масив Довбуша-3А отримає назву вулиця Горіхова. Зареєстровані там житлові та садові будинки віднесуть до відповідних вулиць.

Затверджено Правила використання логотипу міста як окремого елемента бренд-буку для Коломийської міської об’єднаної територіальної громади, отримати який  можна на офіційному сайті Коломийської міської ради  або у відділі інвестиційної політики та енергозбереження Коломийської міської ради.

А ще внесли зміни до Програми «Компенсація пільгового проїзду окремих категорій громадян на 2020 рік»: мешканці ОТГ, які мають право на пільговий проїзд, отримуватимуть 60 талонів на проїзд у міському громадському транспорті.

Друге пленарне засідання відбудеться 9 червня.

Переглянути засідання сьогоднішньої сесії можна ТУТ.

Юлія МАРЦІНОВСЬКА

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.