ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Парк Історії Землі оголошує конкурс на кращий лозунг для нової локації

Незабаром відбудеться відкриття нової локації під назвою «Паспорт Країни» у Парку Історії Землі, що знаходиться у с. Підгір’я. Наразі вона ще в процесі роботи. Локація розміщена у центральній частині Парку і займає територію 60 метрів у діаметрі. Це велике коло, в якому на височенних флагштоках майорітимуть 52 прапора областей України та міст.

На цих габіонних стінах будуть розміщені описи кожної області та розписане їхнє геральдичне значення. Посередині, у серці локації, знаходиться карта України.

«Це проєкт сили та величі нашої держави, культури, традицій, та глибинних сакральних значень, які наші предки заклали у кожен стяг та герб. Ми приготували для вас розіграш і хочемо разом з вами придумати лозунг для цього неймовірного місця, який буде відображати всю силу локації. Переможець, що придумає чи підбере найбільш вдалий лозунг, отримає подарунки: сертифікат на вхід для сім’ї, подарунковий бокс у тематиці своєї області, та щось смачненьке від Парку Історії Землі», – розповідають адміністратори парку.

Лозунги можна надсилати на електронну адресу: earthparkif@gmail.com , або ж за телефоном +380 (98) 848 98 11 до 22 січня.

Переможця оберуть на День Соборності України.