ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Оголошено відбір організованих турів для проведення чергової ротації у проєкті "52 вікенди на Івано-Франківщині"

Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації у 2020 році спільно з представниками туристичної індустрії організованого туризму реалізували проєкт «52 вікенди на Івано-Франківщині». Цьогоріч проект продовжує свою роботу, тому з метою заохочення туристів до подорожей Івано-Франківщиною, створення переліку пропозицій організованих мандрівок для психоемоційного перезавантаження та етнокультурної інтеграції внутрішньо переміщених осіб області, промоції літнього відпочинку на Прикарпатті оголошуємо про початок відбору організованих турів для проведення чергової ротації.

Варто зазначити, що всі відібрані тури розміщені на головному туристичному порталі області в окремому розділі за посиланням: http://iftourism.com/weekends. Сторінку для реєстрації нових партнерів проекту можна знайти за наступним посиланням -  https://bit.ly/33gM8cx. Електронна поштова скринька для надсилання описів організованих мандрівок: ums@if.gov.ua

Пропозиції очікують до 15 лютого цього року.

Важливо, що інформація про ексклюзивні/унікальні тури буде безкоштовно розміщена на головному туристичному порталі Івано-Франківської області iftourism.com.

Івано-Франківська ОВА