ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Обласна влада нагородила медиків Прикарпаття з нагоди їхнього професійного свята. ФОТО

Напередодні Дня медичного працівника, який щорічно відзначають у третю неділю червня, голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук привітав медиків Прикарпаття. Спільно з головою обласної ради Олександром Сичем вручили медичним працівникам відзнаки, грамоти та нагороди.
"Минулого року, коли вся світова спільнота зіткнулася із пандемією COVID-19, ми як ніколи зрозуміли складність і важливість роботи медиків. Коронавірус прийшов зненацька, і ви, медичні працівники, першими стали на боротьбу із небезпечною недугою. На ваші плечі ліг надзвичайно важкий тягар – бути на передовій та кожного дня допомагати хворим із COVID-19. Ви й сьогодні продовжуєте рятувати прикарпатців від коронавірусу, часто ціною власного здоров’я", - написав у фейсбук голова ОДА.
"Я надзвичайно вдячний всім медикам Прикарпаття за ваш чин, за віддану та професійну роботу. Щиро зичу вам міцного здоров’я та добробуту. Нехай завжди у ваших родинах панують мир і злагода!" - додав очільник області.
Серед нагороджених - коломийські медики. Так, медалями "За заслуги перед Прикарпаттям" нагородили завідувача хірургічного відділення Коломийської ЦРЛ Володимира Дебенка (на головному фото) та доктора медичних наук Романа Левандовського (на фото нижче).