ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На вул. Стефаника в Коломиї розпочався ремонт міжбудинкових проїздів. ФОТО

У Коломиї продовжують благоустрій прибудинкових територій.
"Вже зараз проводимо початкові роботи у дворах будинків №2а та №5 що на вулиці Стефаника. Тут ми облаштуємо нове дорожнє покриття, ливневу каналізацію, бордюри та тротуари. Працюємо над тим, щоб зробити ці двори зручнішими та комфортнішими. Також, в рамках робіт, КП "Коломияводоканал" розпочало роботи щодо обліку води по загальнобудинкових лічильниках.
Благоустрій поруч будинків - це те, що потрібно робити постійно і регулярно. Тому зараз наш пріоритет - ремонт дворів та доріг. Адже це не тільки про красу та зручність, це про розвиток та якість життя всієї громади", - повідомив міський голова Богдан Станіславський.
Нагадаємо, у Коломиї триває капітальний ремонт вул. Винниченка - кошти виділив Кабінет Міністрів України за сприяння народного депутата України Андрія Іванчука.
Раніше за сприяння  Андрія Іванчука Уряд виділив 10 млн грн на ремонт вул. Шкрумеляка у Коломиї. Наразі тут постелено перший шар асфальту, а також прокладено тротуари.
 Крім того, з державного бюджету виділили 6 млн грн на капремонт вул. Чайковського у Коломиї. Виділення коштів пролобіював також народний депутат Андрій Іванчук.  Найближчим часом  розпочнуться роботи й на цій вулиці.