ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На урочистостях у Торецьку на Донеччині Андрій Іванчук передав сім'ям загиблих військових 10 бригади матеріальну допомогу

Народний обранець передав родинам загиблих військових 10 бригади матеріальну допомогу. На превеликий жаль, коломийська "десятка" втратила вже 43 своїх побратимів...
Андрій Іванчук вручив допомогу дружині загиблого бійця Маргариті, яка була присутня в залі,  решту сім'ям попросив передати допомогу від фонду "Покуття і від себе особисто керівництво бригади.
"Ми перед вами  в неоціненному боргу... Ми вас підтримуватимемо, допоки вистачить сил..." - наголосив народний депутат на урочистостях. 
На своїй сторінці у фейсбук "Едельвейси" подякували Андрієві Іванчуку за матеріальну підтримку сімей Героїв:
"Ми та наші друзі завжди пам’ятаємо про тих кого вже, нажаль, немає з нами. Так, народний депутат України Андрій Володимирович Іванчук, добрий друг нашої бригади, вручив для сімей наших Героїв, які віддали найцінніше- життя, захищаючи Батьківщину, сертифікати для отримання одноразової грошової допомоги. Ми вдячні йому та іншим громадянам України, яким не все одно, які пам‘ятають! Дякуємо!
Слава Україні!!!"
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.