ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті перевіряють дотримання правил карантину. ФОТО

Поліцейські та представники Держпродспоживслужби у складі мобільних груп продовжують перевірки щодо дотримання протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню на території України та області гострої респіраторної хвороби COVID-19.
За результатами проведених перевірок з часу запровадження карантинних обмежень на території Прикарпаття поліцейські виявили понад 1700 порушень запроваджених обмежувальних заходів. Працівники поліції склали відповідні протоколи: 374 на водіїв маршрутних транспортних засобів, 8 на пасажирів маршруток, 260 на приватних підприємців, 540 на працівників підприємств, установ, організацій, 523 на фізичних осіб, повідомляє обласна поліція.
Крім того, за ігнорування маскового режиму працівники поліції винесли на громадян понад 22 500 постанов за частиною 2 статті 44-3 КУпАП.
Правоохоронці нагадують, що порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, - тягне за собою накладення штрафу на громадян від 17 000 до 34 000 гривень і на посадових осіб - від 34 000 до 170 000 гривень.
Поліція закликає громадян: бережіть своє здоров’я – дотримуйтесь карантинних обмежень.