ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті "гастролери" обікрали помешкання пенсіонерки. ФОТО

Минулих вихідних до відділення поліції № 1 (Снятин) звернулася 69-річна мешканка села Красноставці та повідомила, що невідома особа обікрала її помешкання.
Прибувши на місце виклику, слідчо-оперативна група встановила, що на подвір'я до потерпілої зайшли чотири невідомі жінки та запропонували купити у них товар. Опісля, одна із них попросила випити води. Поки заявниця пішла по воду, та швидко зайшла до будинку та скоїла крадіжку золотих виробів. Після чого жінки сіли в автомобіль та покинули місце злочину, повідомляє обласна поліція.
Потерпіла надала поліцейським чітке орієнтування на осіб зловмисників та транспортний засіб.
Уже через годину працівники сектору реагування патрульної поліції у смт. Заболотів зупинили вказаний автомобіль.
У транспортному засобі знаходились чотири жінки і чоловік. При поверхневій перевірці в 54-річної мешканки Дніпропетровської області поліцейські виявили частину викрадених речей пенсіонерки.
Слідчі розпочали кримінальне за ч. 1 ст. 185 ( Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Правоохоронці встановлюють причетність даних осіб до вчинення аналогічних злочинів на території Івано-Франеівської області.
Поліція Прикарпаття застерігає громадян від зайвої довірливості і радить не впускати у свої домівки незнайомих або малознайомих осіб: "Якщо ж несподівані гості шукають приводи аби зайти до вас додому - негайно телефонуйте на лінію "102".
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.