ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Коломийщині судитимуть двох чоловіків, які незаконно переправляли осіб через кордон

За процесуального керівництва прокурорів Коломийської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт  щодо 39-річного мешканця Чернівецької області – за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України) та щодо 55-річного мешканця Коломийського району – за фактами організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України та незаконного придбання й зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу (ч. 3 ст. 332, ч. 1 ст. 263 КК України).
 
Слідством встановлено, що вищевказані громадяни, з метою особистого збагачення, організували незаконну схему переправлення військовозобов’язаних громадян дерез державний кордон України. Коштувала така «послуга» 4 тис. доларів США.
 
За вказане кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з конфіскацією майна.
 
Викриття протиправної діяльності проводилось прокурорами спільно зі співробітниками Коломийського МРВ УСБУ в Івано-Франківській області, міграційної поліції ГУНП в області та Коломийського РВП ГУНП в області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Фото ілюстративне
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.